2007.09.17. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény

London Design Festival 2007 (szeptember 15-25.)

Utolsó figyelmeztetés! Még pár napig látogatható a London Design Festival, az egyik  legfontosabb nemzetközi design kiállítás. A 2006-os fesztivál 200 különböző eseményét több mint 300 ezren látogatták (öncélú összehasonlítás végett: a 108. budapesti BNV-n tavaly 120 ezer látogatót regisztráltak, gondolom bruttó).

A fesztivál egy ernyő-rendezvény, ami különböző szervezetek és egyéni kiállítók egész sorával karöltve rengeteg tematikus kiállítást és projektet foglal magába. A közreműködő partnerek között múzeumok, szakmai szervezetek, oktatási intézmények éppúgy megtalálhatók, mint forgalmazó és gyártó cégek, magazinok, designerek, a kreatív biznisz képviselői, de önálló trade-show-k, és világvárosok is képviseltetik magukat.

Bár évről évre nő a nemzetközi kiállítók száma, a London Desgin Festival egyik legfontosabb célkitűzése a rendkívül szerteágazó angol design-szcéna bemutatása és London, mint kreatív-város propagálása. A rendezvény kitalálói jó érzékkel a londoni fesztivál-szezon kellős közepére heggesztették fel a 10 napos programsorozatot, így akinek elég sok ideje van és idén már nem vesz több plazmatévét, részt vehet a London Fashion Week (szeptember 15-20.) és a London Film Festival (október 17 -november 1.) eseményein is.

A fesztivál elnöke a szigetországi design-kultúra egyik ikonja, John Sorrell.

 

Hivatalos honlap: London Design Festival 2007

Kapcsolódó anyagok: 100% DESIGN

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr52134397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása