2008.11.28. | pumpa | 2 komment | pályázat

Design verseny tequilafüggőknek

Az 1800 Tequila második alkalommal hirdette meg online pályázatát, melynek célja a társaság által forgalmazott italok díszítésének megtervezése. A győztes 10 ezer dollárral (!!!) lesz gazdagabb, valamint nevét körbetekerik a világon egy nemzetközi kampány keretében. Egy pályázó maximum öt alkotást tölthet fel. A nyeretlen alkotások sem tűnnek el végleg, hiszen minden pályázónak lehetősége van rendeln egy egyedi üveg tequilát a saját designjával, igaz, 225 dollárba kerül, meg egy-két átizgult hétbe, amíg a posta leszállítja.  határidő december közepe, úgyhogy hajrá, ha valaki pályázik, küldjön róla anyagot és a pumpán kipakolunk egy szavazó-widgetet a számára! A képeken az előző kiírás nyertes munkái láthatók...

A győztesek között találjuk Dosa Kim, Glenn Barr, Artillery, Chris Dean, Jorge Alderete, Josh Ellingson, Hannah Stouffer, Jeremy Bacharach, és az Urban Medium terveit. Minden  díjazott munkából 1800 üveg készül, melyek 35 dolláros áron kerülnek forgalomba.


Via: Sub-Studio

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr34790411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacus 2008.11.28. 15:12:34

A tekilások többnyire nagyon adnak a megjelenésre, nem is gondolná az ember a mexikóiakról.
Itt egy háromrészes tekila reklámösszeállítás első része nagy ötletekkel:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1637/welcome_to_tijuana
Egészségünkre!

2008.11.28. 15:47:55

"A nyeretlen alkotások sem tűnnek el végleg, hiszen minden pályázónak lehetősége van rendeln egy egyedi üveg tequilát a saját designjával, igaz, 225 dollárba kerül [...]"

Zseniális. :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása