2009.01.08. | pumpa | 1 komment | pályázat

10 ezer dolláros design pályázat

A New York-i Metropolis Magazine az energetikai szektor válsága, illetve az emelkedő energiaárak mentén, a design területén jelentkező új kihívásokra várja a jelentkezők megoldásait. A Metropolis Next Generation Design Competition első díja 10 ezer dollárt ér, amiért akár már dolgozni is érdemes...

A kiírók a következő kérdéseket javasolják támpontul a pályázóknak:

  • Hogyan lehet közelebb hozni az otthonokat és a munkahelyeket?
  • Segíthet a design a hosszú ingázás csökkentésében?
  • Mit tehetünk, annak érdekében, hogy régen bevált ötleteket (mint például a bolt feletti lakás) új tartalommal töltsünk meg?
  • Milyen lakásra, illetve bútorokra van szüksége leginkább egy távmunkásnak?

A kérdések célja csupán inspirálni a lehetséges pályázókat, természetesen eltérő problémákra is lehet jó válaszokat keresni. (Azért nem árt elsősorban amerikai problémaköröket megoldani, csak a tízezer dollár miatt...) A pályázaton minden tíz, vagy annál kevesebb éve praktizáló designer vehet részt, tehát a kiírás az egyetemi hallgatókat is érinti. Jelentkezési határidő január 30.

További infó: Metropolis Next Generation Design Competition

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr1865502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Norbert$ · http://www.marketing112.hu 2009.01.08. 17:05:15

Az első kérdésre már sok ázsiai nagyvállalat megtalálta a megoldást. Egyszerűen a gyár területén lévő campusba élnek a dolgozók.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása