2009.11.05. | pumpa | 5 komment | interior

My House Nightclub, Los Angeles

Dodd Mitchell tervei alapján, Los Angeles-ben épült fel a My House névre hallgató nightclub, amely, az építész szerint, a privát otthonokban tartott partik légkörét reinterpretálja az éjszakai élet kedvelői számára. Az erősen luxus kategóriába tartozó intézmény belső kialakítását a bensőséges, otthonos szórakozásnak rendelték alá (illetve fölé), ügyesen vegyítve a nagy tereket a privát szféra elhatárolt elemeivel. Hogy a beszédes nevő club konkrétan milyen élményeket hívott elő Dodd Mitchell elékezetéből, nem tudjuk, de aki a saját kéglijét így rendezi be a vendégek kedvéért, az szerintünk gonosz, de legalábbis valami  Christopher Walken féle...

Via: Contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr321502013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MikeT 2009.11.06. 10:55:15

ezt még biztosan viszontlátjuk valamelyik CSI sorozatban, mint helyszínt. :)

Otthon édes 2009.11.06. 21:24:40

Szép, meg cool is, de szerintem egy szórakozóhely ne emlékeztessen egy otthonra, az funkciótévesztés.

Sztripszky Hiador 2009.11.09. 20:42:57

@otthonedes: Az ötlet is, a kivitelezés is zseniális. Persze, funkcióvesztés, de mi a helyzet akkor Duchamp-mal? Nehéz újat, merészet alkotni, itt szerintem sikerült, ötből öt pont, költözöm LA-be :)

qqri 2010.05.04. 03:23:48

gondolom elkerülte a figyelmet a cikk következő mondata:
"Los Angeles-ben épült fel a My House névre hallgató nightclub"

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása