2010.04.29. | pumpa | 3 komment | építészet interior élettér

Woodstock Farm - tradicionális modern

A sivatagi házakra specialzálódott Rick Joy Architects kapta a megbízást a képeken látható Woodstock Farm külső és belső tervezésére. A végeredmény egy, a hagyományokat tiszteletben tartó, ugyanakkor nagyvonalú, tekintélyes méretű ház lett, amely tulajdonosai mellett számos vendég számára nyújt nyugodt, a városi nyüzsgéstől távol eső környezetet. A Vermontban elhelyezkedő lakó- és gazdasági épületből álló farm mellett egy közel 200 éves kőfal húzódik, melyet az építészeti hagyományok jelzéseként, folytatásaként hagytak meg a teljes egészében új építésű, kőből és emelt épült ház mellett.

A belső designt a fa burkolatok uralják, ennek ellenére kimondottan modern hatású, egyszerű vonalakkal és laza elrendezéssel operáló, barátságos élettér jött létre. Meg tudnám szokni...

Fotó: Jean-Luc Laloux

Via: DigsDigs

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr261961666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SupaCow · http://magnezia.blog.hu 2010.04.29. 13:09:34

Aztaaa aztaa.
Nagyon rendben van a ház. Minden szeglete tökéletes.

mev 2010.04.29. 16:36:59

Szó nélkül költöznék, ha hívnának. A fürdő külön tetszik.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása