2010.06.14. | pumpa | 2 komment | csomagolás

PAKK: különdíjat nyert az új panyizsuzsi csomagolás!

A Kreatív Csoport Pakk csomagolásdizájn-versenyén 44 munka közül 13 jutott shortlistre és végül két kategóriában osztottak ki díjat 2010. június 2-án. A Pakk zsűrielnöke Pohárnok Mihály, a Design Terminal ügyvezetője volt. Panyi Zsuzsi kézműves csomagolása - számos nagy brand között -, különdíjat érdemelt! (Ez úton is gratula!!!)

Panyi Zsuzsi a saját nevéből felépített branddel a nagy cégek mezőnyében indult, mint magyar kisvállalkozás.„Szerencsére tudtunk nemzetközi színvonalú munkákat díjazni, melyek minőségben, grafikai megvalósításban megütötték a mércét (…) Ezért is örültünk meg annyira Panyi Zsuzsi kézműves csomagolásainak, melyeket különdíjjal is jutalmaztunk. Én sokkal több hasonló, ötletes, ízléses megoldás várnék a nagyobb cégektől is.” – nyilatkozta Szalai-Burszán Balázs, a Kreatív szerkesztője.

E szakmai elismerés alkalmából a www.panyizsuzsi.hu oldal webáruházában leadott rendelések már júniustól a Hefelle Glória által tervezett új, díjnyertes csomagolásban kerülnek postázásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr562080290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friedmann Juci 2010.06.14. 11:03:23

tökjó, csak kár, hogy ilyen aprók a képek.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása