2010.07.16. | pumpa | 3 komment | tech design csomagolás

Panasonic csomagolás iPod stílben

A Panasonic új fülhallgatója, a kissé technokrata névvel élő Earphones RP-HJE 130 csomagolását a német Scholz & Friends csapata tervezte. Az ötlet és a kivitelezés egyaránt magas színvonalú, de nehéz nem észrevenni a hasonlóságot az iPad/iPhone design és a hangjegyre hajtogatott hallgató doboza között. Nyilván nem véltelen...

Via: Fubiz

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr722155144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ADAMBRÄU 2010.07.18. 09:05:08

A "nyilván nem véletlen..." kitétellel pontosan mire céloztál?

Kérlek, írd le pontosan mire gondoltál, de homályos célzás nélkül. Köszönöm.

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2010.07.18. 22:51:55

@ADAMBRÄU: nincs benne homályos célzás: az iPodok erős formatervezési és stílus trendet hoztak létre, amit a márkától független gyártók is meglovagolnak, hogy szélesítsék a lehetséges vásárlók körét. De célozhattam volna globális méretű összeesküvésre, vagy arra, hogy a multik is pofátlanul beülnek a tutiba, vagy arra is, hogy ez csupán egy célzás az iPod-függők felé, hogy ez is van olyan jó, mint a gyári füles. Nem mindegy?

lazacc 2010.12.22. 07:43:49

A gyari fulesnel minden jobb, nekem vagy 4 porosodik a szekreny aljan valahol. A gyari fules menetkozben mindig kiesik az ember fulebol. Gondolhatott volna az Apple arra, hogy nem csak kislanyok vesznek majd iPod Classicot.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása