2010.07.21. | pumpa | 1 komment | design világítás

Tradicionális minimalizmus - Chesterfield lámpabúra

Enrico Zanolla, a DZstudio designere a klasszikus Chesterfield stílust ötvözte az egyszerűségre törekvő minimalista hagyományokkal, melynek eredmnye a képeken látható Clamp Lamp. Az agyongombozott búrák a napjainkban ismét előkerült, egykor elitista stílus karikatúrájaként is értelmezhetők, de mindenképpen izgalmas, és a steril minimál lámpáknál lényegesen otthonosabb hatást keltenek.

A DZstudio Enrico Zanolla és Andrea Di Filippo designerek közös projektje. Munkáikon, a lámpabúrákhoz hasonlóan, gyakran felfedezhető a régi, avagy klasszikus design keveredése a progresszív megoldásokkal. Portfóliójukban a bútorok mellett yachtok, autók és bankautomaták fomatervei is megtalálhatók, nem unatkoznak...

Via: 3Rings

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr42165759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása