2010.07.26. | pumpa | Szólj hozzá! | fotó videó

Fotó: Vancsó Zoltán három új albuma (videóval)

"Kár a pusztuló szépségért? – pusztuló formáért? – hát a tenger micsoda remek hullám-alakzatokat vet s e hullámok micsoda tarajokat, csipkéket s hová tűnnek ezek pillanatok alatt? Mindegyiket külön megsirassuk? – Hozzá kell szokni a pusztulás gondolatához." (Füst Milán) Ezzel a mottóval jelent meg a napokban Vancsó Zoltán Közel a végtelenhez (Proximate Infinity) című albuma, két másik kiadvány társaságában. A BETWEEN NOTHINGNESS AND ETERNITY, a BIG BANG és a PROXIMATE INFINITY című albumokat a linkekre kattintva át is lehet lapozni, az első kettőről pedig slide show is készült melyek hajtás után tekinthetők és hallgathatók meg. És a honlapról sem szabad megfeledkezni!

BETWEEN NOTHINGNESS AND ETERNITY

"Amit «semmi»-nek nevezünk, azt voltaképp csak az elviselhetetlen boldogság pillanataiban tapasztaljuk meg. A boldogság csúcspontján megszűnik minden, nincsen semmi. Lényege szerint a boldogság sokkal pusztítóbb, «metafizikusabb», mint a szerencsétlenség.
Ha szerencsétlenség éri az embert, viaskodik, küzd, megkeményíti magát, de a boldogság, amikor elönt bennünket, egyszersmind el is tipor, minden erődet kiszívja, csupasz leszel, fejvesztett, frusztrált." (E. M. Cioran)

33x28 cm, 160 oldal, 76 fotó, keménykötés


BIG BANG

"Ha az univerzum látszat, és amit látunk, hallunk, csupán e látszat egy apró töredéke, akkor mi a valóság?
Emberi állatokként a tapasztalatok nagyon szűk skáláján élünk, amit úgy nevezünk: "az én saját életem". Forma nélküli tudatosságként azonban megvan a képességünk arra, hogy felfedezzük a látszat mögötti valóságot. Keresztül tudunk látni a transzon, hogy meglássuk a forrást." (Eli Jaxxon-Bear)

33x28 cm, 110 oldal, 49 fotó, keménykötés


A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr392176683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása