2010.08.24. | pumpa | 3 komment | fotó street

Hogy festett a New York-i metró a '80-as években? Durván...

Sean Kernick, 2 4 Flinching című blogjából való a sorozat, amely New York metróhálózatáról tartalmaz életszagú felvételeket, nagyjából a '80-as évek tájáról, esetenként még korábbról. Bruce Davidson, John F. Conn, Jamel Shabazz és Martha Cooper képein meglehetősen zord állapotok uralkodnak, ugyanakkor az is tény, hogy az ő munkájuk nem merült ki a földalatti világ dokumentálásában, vagyis a gyűjtemény kicsit ferdít a dráma kedvéért. Attól még...

 

Via: BoingBoing

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr952243929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2010.08.25. 09:12:01

too funky...G.M. után szabadon. Rettenetesen ott van! Gratula! :)

marykutya 2010.08.25. 21:51:26

A 14. utcai kép készitöje él :) ismerem, túlélte ezt a fotózási hobbiját , szerdánként a Union SQ piacon árulja olyan 25 dollártól felfelé a bw nagyitásait , meg a képeit t-shirtön is .
egy kedves szimpatikus olyan 50 közeli fickó.Mesélt nekem a legendás Coney Islandi bárokról kinn a boardwalkon , hát ott
a deszkákon péntek este nagyon jó kis élet van , privát zenés -táncos bulikkal , elképesztö ott maradt 70 es évek 2009 ben .

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása