2010.09.16. | siklósitamás | 1 komment | design autó jármű koncept

Lamborghini koncepció - lapos, széles, agresszív...

Daniel Chinchilla Ochoa és Alberto Fernandez Albilares közös munkájaként született a terv, amit a Scuola Politecnica di Design-ban készítettek el és olyan jól sikerült, hogy kaptak is a srácok egy hat hónapos gyakornoki állást a cégnél. Lamborghinit tervezni hálás feladat, hisz megvan benne minden amit egy autótervező szeret: lapos, széles dimenziók, agresszív, lendületes vonalak és igen kifinomult technika...

nnél a konceptnél egyébként nagyban felhasználták a Reventón formai megoldásait, amit mint tudjuk a lopakodó vadászrepülők élei inspiráltak. Külön kis csemege a hátsó lámpa, mely légterelő is egyben. A vonalezetés kiegészült más vadászgépes elemekkel is amiket a videóban láthatunk. Egyébként a Lambonál a hírek szerint hasonló kategóriájú autókat tervezgetnek épp, tehát lehet hogy nem is áll olyan messze a megvalósulástól ez a terv.
 

 Via: Motor and Car Design blog

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr112295068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dodge94 2010.09.16. 18:30:40

Imádom a Reventót is, de ez xD KELL :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása