2010.10.05. | pumpa | 4 komment | design bringa jármű

Teherbringa Hollandiából

Egy új, holland bringatársaság, az Urban Arrow új irányból közelítette meg a városi kerékpározást (azért nem teljesen új, erről a postások nyilván tudnának mesélni). A Cargo Bike, avagy teherbringa sok olyan autós számára jelenthet alternatívát, aki szívesen közlekedne bringával, de nem tudja kényelmesen elhelyezni a cuccait a vázon. A járművel az oviba járás sem probléma, a doboz körül futó keret ráadásul megóvja a kölök csimpaszkodó ujjait is...

A "becsövezett" teherdoboz újrahasznosított és rendkívül tartós EPP habból készült, így a bringával, önsúlyunkon kívül 180 kilogramm egyebet is magunkkal cibálhatunk. A design Wytze van Mansum munkája, a teherkerékpár innovációs díjat zsebelt be a közelmúltban zárult Eurobike kiállításon, Friedrichshafen-ben.

Via: Design Addict

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr932346575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2010.10.05. 14:04:02

ez max design szempontból új, funcionalitásban kicsit sem, Amszterdam tele van ilyen, vagy ennél kicsit rövidebb platóval felszerelt bringákkal. www.ski-epic.com/amsterdam_bicycles/pr6b_amsterdam_bicycle_many.jpg

emul 2010.10.05. 14:10:37

Hammer, ugyanezt akartam mondani en is. Amsterdamban valoban nagyon sok ilyet latni.

skyie 2010.10.05. 21:38:22

Leipzig-ben lakom most, lattam ilyet akcioban! Nagyon komoly, itt a bringasfutarok hasznaljak a nagy csomagok kezbesitesehez.

GaZe 2010.10.12. 16:35:32

igazából már nagyapáink idején ITTHON is nyomatott ennél jóval nagyobb tehertriciklikkel például a szódás...
szál ez tényleg maximum designban új (bár nagyon abban sem, akkor már inkább a Johnny Loco cruiser szempontú cargói shop.johnny-loco.com/collection/cargo-cruisers/coupe.html )

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása