2010.11.29. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény

Falrahányt sütemények...

 

Elektronikus „muffin és mignon-falrahányó” rendezvény lesz holnap, azaz 2010. november 30-án este. A belvárosi Nádor utcában, a Hild József által tervezett, 25 méter széles, 30 méter magas, Alta Moda Fashion Hotel épületén valósul meg a szokatlan párbaj. Homlokzatvetítés muffinok és mignonok árnyékában!

 

Az akció által a közönség játékos formában éli meg és értékelheti újra a kortárs szórakoztatóipar és technológia legújabb eszközét, az eddig leginkább csak otthoni szórakozásra használt wii-t.

 

A hotelek működésének gyakorlatában egyre nagyobb teret hódít a wii, szállodai szobák alapfelszereltségévé válik a világ nagyvárosaiban 2011-től. Erre reflektál a város legújabb Fashion Hotelének homlokzatán látható, utcai akcióként megszervezett, muffin és mignon mérkőzés, a „Falra hányt sütemények” estéje, innovatív, szokatlan és szórakoztató gesztussal.  

 

A homlokzatvetítésen megjelenő sütemények a SUGAR! cukrászda csinos édességeit ábrázolják. Az esemény a BIVA inspiration belsőépítész iroda szervezésében valósul meg. Interaction designer: Samu Bence.


Helyszín: V. kerület, Nádor utca 13. (a Bazilikától két sarokra)

Időpont: 2010. november 30. kedd 20.00-23.00

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr772481351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása