2011.04.12. | pumpa | Szólj hozzá! | web magazin

Trend Guide - design blogmagazin (fícsöring DesignPumpa)

A fejlécben elhelyezett linkre kattintva már elérhető és olvasható a Trend Guide, Magyarország első olyan portálja, ahol sztahanovista designbloggerek írásait egy helyen olvashatják a téma kedvelői. Április 8-án, a Code Decode üzletében a kiadó, Wiszkidenszky András mellett Martinkó József főszerkesztő mutatta be a portált.

A naponta frissülő Trend Guide honlapjának készítésében olyan népszerű blogok szerzői vesznek majd részt, mint az Ágy-asztal-tv, Design Pumpa, Gyerekszoba, Heartbreak Resort, Kedvenc Otthon, Lisztesláda, Manzárd Café, Mindennapi Betevő, Ószeres, Otthon Édes, Stilblog és az Urbansnob.

A szerkesztők egy olyan kivételes és változatos oldalt szeretnének összeállítani, amely mindig a legfrissebb design trendeket mutatja be az olvasóknak. A közös munka keretében a bloggerek célja, hogy az általuk képviselt sokszínűséggel, akár eltérő véleményükkel több oldalról is megvilágítsák a design aktualitásait, és mindenkinek érdekes információkkal szolgáljanak.

A kiadó mindemellett egy nyomtatott lappal is igyekszik meglepni a design kedvelőket, a Toplista magazin következő száma ugyanis éppen ezzel a témával foglalkozik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr732819817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása