2011.10.18. | pumpa | 1 komment | esemény

Digitális Design tanfolyamot indít a MOME line

 

Novemberben indul a MOME line, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design műhelyének 18 hetes Digitális Design kurzusa, amelyen a résztvevők egy gyakorlatközpontú, átfogó tematika mentén a legtapasztaltabb designerektől és webes szakemberektől sajátíthatják el a progresszív tervezési módszereket.

Kreatívügynökségek, kutatólaborok és nemzetközi sikerű magyar szoftverfejlesztő cégek bevonásával a MOME line olyan továbbképzési lehetőséget kíván biztosítani, amely biztos alapokra épülő, naprakész ismeretekkel és gyakorlatközpontú oktatással piacképes tudást ad. Ez lehetővé teszi a webdesignerek számára, hogy a tanfolyamot elvégezve minden tekintetben minőségi digitális felületeket tudjanak létrehozni.

A kurzus elméleti előadásokból és az azokat követő gyakorlati workshopokból felépülő tematikája a webdesign alapjaitól többek közt a user interface designon, webes tipográfián, flash designon és az alkalmazásfejlesztésen keresztül a mobileszközökre optimalizálásig számos területet magában foglal. Emellett workflow és jogi ismeretek is szerepelnek az előadások között. Két helyszínen folyik az oktatás, az elméleti előadások a Moholy-NagyMűvészetiEgyetemen (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.), a gyakorlati órák az XMSAkadémia oktatótermében (Duna Plaza - 1138 Budapest, Váci út 178.) zajlanak majd.

“Igyekeztünk minél több praktikus, életszerű részterületet összeválogatni, ezek később akár önálló modulként külön kurzust is kaphatnak, így a jelentkezők egészen részletekbe menően foglalkozhatnak majd az alkalmazástervezéssel vagy a reklámokkal. A sokszínűség másik előnye, hogy a cégek és szakemberek tapasztalatot cserélhetnek, kapcsolatokat alakíthatnak ki a tanfolyam alatt.” - mondta Bakos Maxim, a MOME line ügyvezetője.

Jelentkezés:

A húsz férőhelyre november 14-én éjfélig lehet jelentkezni a DigitálisDesigntanfolyam honlapján (www.digitalisdesign.momeline.hu) megadottak szerint, a tanfolyam bevezető díja 300 000 Ft+ÁFA. Az október 28-ig jelentkezők 25% early bird kedvezményt kapnak.

További információt a digitalisdesign@momeline.hu emailcímen vagy a +3630 577 6061 telefonszámon tudsz kérni.

 

 

A Digitális Design tanfolyam szakmai partnerei: Carnation, eSolution Kft., Gawker Media, index,

Integrált Média Megoldások, KIBU, kirowski, mito, Proud, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, valamint az XMS Akadémia.

A MOME line - design műhelyről:

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem designügynökségeként a MOMElinedesignműhely 2008 óta folyamatosan fogad tervezési feladatokat, pályázatokat hirdet és bonyolít le, valamint kiemelten kezeli a design társadalmi és gazdasági szerepének széleskörű tudatosítását például a Budapest Design Meetup eseményein keresztül. Munkánk szerves része a designoktatás már kisiskolás kortól kezdve valamint folyamatosan indítunk felnőttképzési programokat, a szakmai specializációt segítő továbbképzéseket.

MOME line a facebookon / twitteren / vimeon / flickr-en

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr463311018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ignore all 2011.10.19. 19:12:51

A MOL-csoport újradizájnolja a kutasokat - a formaruhákra írtak ki pályázatot. Ha esetleg érdekel valakit a szakmából: minu.me/-designverseny

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása