2011.11.18. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény

A Café Design az év design ügynöksége

A Café Design csapatának ítélte oda az Év Design Cége Arany Rajzszög díjat éves szavazásán az Arany Rajzszög Társaság (korábbi nevén Magyar Grafikai Stúdiók Egyesülete). A pályázatot konkrét megbízásokra készült tervezőgrafikai munkákra írta ki idén is a szervezet. A zsűri elnöke, Futó Tamás szerint a grémium nagy körültekintéssel, alapos megfontolás után hozta meg döntését.

„A Café Design a hazai tervezőgrafikai műhelyek között évek óta az egyik legjelentősebb szereplő. Mindig igényes és figyelemre érdemes produkcióik a stúdió által foglalkoztatott, magasan képzett tervezőgrafikus kollégák munkájának eredményeiként születnek.” – Szerepelt az indoklás szövegében.

Simon Attila, a Café Design ügyvezető igazgatója, számos design műhely aktív tagja és elismert oktató véleménye szerint azért különösen fontos ez a díj, mert a tervezői tevékenység során sok esetben csapatmunka eredményeként jön létre a megfelelő design terv, és ez a díj most ezt a közös munkát ismeri el.

Az elmúlt év során olyan munkák kapcsolódnak a Café Design tevékenységéhez, mint a Nestlé vagy az OTP számára készített kiadványtervek, a Budai Egészségközpont arculata, az Ipacs Borászat és a Gyulai Pálinka. A Café Design tervezte a Schiszler Pálinka márkaarculatát, csomagolásait is. A Flow csoport számára idén tervezett dinamikus arculatot a cég, ami Magyarországon az első ilyen jellegű megvalósult munka.

A beérkezett munkákból a Design Terminál (Budapest, V. kerület, Erzsébet tér) épületében nyílt kiállítás.

További információ: http://aranyrajzszog.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr873394139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása