2011.12.15. | pumpa | Szólj hozzá! | fotó beteg divat

Lefújtuk paprikasprével, nekib...tuk egy autónak és mosolyog

Új ívet kapott az a közismert incidens, melynek során a kaliforniai Davis egyetem előtt a Wall Street-ellenes Occupy-mozgalomhoz csatlakozó diákokat paprikasprével oszlatta néhány vidám rendőr. Tyler Shields, provokatív sorozatairól ismert fotós,  barátnője, Francesca Eastwood és munkatársa, Alessandra Torressani közösen készítettek az Occupy mozgalmat támogató sorozatot...

A Riot címet viselő anyag bővített munkacíme így hangzik: "Paprikasprével lefújt, földre kényszerített rendőrök, egy csapat férfi fotós kedvéért. Az egyik képen egy női tüntető nekivágja a rendőrt egy autó motorháztetejének, de az még mindig mosolyog. - Élvezi a melót?"

Hogy a téma megközelítése mennyiben ad hozzá az Occupy céljaihoz, kérdéses, de Shields minden bizonnyal jól szórakozott. Még egy adalék: a fotós szignójával ellátott, kiváló minőségű (museum quality) printek rendelhetők, méret függvényében 5-20 ezer dolláros áron.

Via: Highsnobiety

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr33466104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása