2011.12.19. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény pályázat

Az Év legkreatívabb közösségi versenyével ünnepel a birdband

Egy éves szülinapja apropójából a birdband, Magyarország első közösségi ruhamárkája úgy döntött, hogy nem csak magát ünnepli, hanem a legtehetségesebb grafikusokat is- legyen szó amatőrökről vagy profikról. Pályázatot hirdet, aminek lényege, hogy egy a  Lollini (lollini.hu) fotósai által biztosított képre kell kitalálni valami ütős dizájnt. Tehát a pályázók ízlésük szerint kiegészíthetik és átalakíthatják az alapfotót. Az alkotásokat december 26-ig várja a birdband csapata ide: http://birdband.hu/palyazatok

A 10 legjobbnak ítélt munkát december 29-én a Dobozban lehet majd megnézni egy kiállítás keretein belül, ahol az Absolut Vodka koktél akciói is várják a vendégeket. A plakátokból a tervezők is kapnak egy-egy darabot, a közönségnek pedig lehetősége nyílik a helyszínen rendelni belőlük, amiket aztán a birdband ki is postáz nekik. A kiállításra korán érkezőket ajándék Absolut Vodka koktéllal kínálják.

 

A kiállításmegnyitót a Cherry Bomb koncertje követi. A négytagú zenekar a legjobb példa arra, hogy nem csak a férfiak mozoghatnak otthonosan a rocknroll világában. A csapat műsorában ugyanúgy megtalálhatóak napjaink slágerei, mint a rocktörténet nagy himnuszai. Ha érdekel, hogy fér meg egymás mellett Christina Aguilera, Pink, a Mötley Crüe, a Judas Priest vagy éppen a Danko Jones,  mindenképpen nézz bele a Cherry Bomb sikkes rocknroll partijába!

A rockszekció után a Goodfellaz, azaz Ba10 és Saiid veszi át az irányítást, a dj pult mögött egészen hajnalig táncoltatnak majd minket a legjobb electro ritmusokra.

 

 

birdband első szülinapi buli

2011. december 29., 20:00- 3:00

Doboz, VI. ker Klauzál u. 10.

birdband pólókiállítás

Koncert: Cherry Bomb (the all-girl cover band)

Dj szett: Ba10&Saiid (Goodfellaz)

 

További információk:

http://www.facebook.com/events/315976841753585/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr263475002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása