2012.05.02. | pumpa | Szólj hozzá! | design bútor

Bútor: FUCKIRO asztal - olasz meló

Fuckiro C_5 doppia web.jpg

Áprilisban, a milánói design héten mutatkozott be az Enzyma kisasztala, a FUCKIRO. A cérnalábakon álló, légies bútorban van valami "timbörtönös" túlvilági, mintha bármelyik pillanatban elszaladhatna, vagy felugorhatna a mennyzetre. A LED-es megvilágításnak köszönhetően nem csak nappal dekoratív, de egy butik-diszkóban is jól alkalmazható - talán akkor a leghatásosabb, ha gonosz emberek ülik körbe félmeztelen csajokkal az ölükben.

Fuckiro A_2 bicch web.jpg

Az Enzyma Milánó új generációjához tartozik, 2011-ben alakult, és a korszellemnek megfelelően kiállításokon és weben létezik, a bútorok is innen rendelhetőek. Egyértelműen divatbútorokat gyártanak, erős artisztikus  beütéssel, melyek könnyen integrálhatók nappaliba és irodába egyaránt - ez jó recept lehet. A FUCKIRO asztalt Gianluca Sgalippa tervezte, de a gyártást sem szervezték ki Ázsiába, Lombardia mesterei reszelik a termékeket. A FUCKIRO hivatalosan a Milan Design Week 2012 keretében mutatkozott be.

Fuckiro A_3 dark web.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr964483776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása