2012.05.08. | pumpa | Szólj hozzá! | kommunikáció magazin pannon

Magyar Magazin: SECRET-AREAS.COM

y01.jpg

Secret-areas.com címmel új online magazint indult ez év áprilisában. A Y? szerkesztésében formálódó tartalom alkotói tereket és alkotókat mutat be a képzőművészet, a divat, a design területéről  sok, nagyon jó képpel és egy-egy rövid interjúval. A magyar-angol nyelven megjelenő magazin, hetente, csütörtökönként  bővül új tartalommal...

y02.jpg

A magazin a kreatív területek "magánéletét" célozza meg, célja, hogy az egyes alkotók titkos alkotói terébe adjon bepillantást és lehetőséget biztosítson az olvasóknak, hogy megismerhessék a művészek, a divattervezők, a designerek, stb. személyes érdeklődési körét. Nem a celebművészetre koncentrál, bár ismert arcok is gazdagon felbukkanak a tartalomban, inkább az alkotások létrejöttének, születésének körülményeit, hangulatát szeretné bemutatni.

atelier_barakonyi_9.jpg

A magazin a képzőművészet, design és divat rovatokkal indult el, de az év folyamán további rovatokkal fejlesztik a tartalmat: zene, színház, film, irodalom. A tervek szerint ősztől nemzetközi interjúkkal is gyarapszik az oldal, ami a hazai művészek, tervezők nemzetközi színtéren való megjelenítését is segíti majd.

atelier_barakonyi_39.jpg

Néhány alkotó a magazin induló számából:

Képzőművészet: Bernát András, Milorad Krstic, Szurcsik József, Szűcs Attila

Divat, design: Anh Tuan, divattervező; Anna Zaboeva, cipőtervező; Zámori Eszter, ékszertervező, Ivanka Beton.

atelier_Zaboeva_29.jpg

atelier_toth_gabor_19.jpg

ATELIER_IVANKA-3_0.jpg

atelier_hairclub_3.jpg

atelier_bullas_jozsef_34.jpg

Fotó: Miklóska Zoltán, Zimmermann Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr984496022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása