2012.07.31. | pumpa | Szólj hozzá! | design divat pannon Címkék

Pinetime Clothing - világszínvonalú magyar divatmárka épül

bolero_cimke_LOW.jpg

Pinetime Clothing néven új magyar divatmárka indult a közelmúltban, amely világszínvonalú termékekkel  szeretne megalapozni egy hosszú távon sikeres brandet. A profi tervezőcsapat olyan stílust határozott meg, melynek itthon még nincs komoly képviselője: az extrém sportok anyagaiból és technikai megoldásaiból kiinduló, smart design elemeket tartalmazó, részletgazdag és arculatban is magas színvonalú streat wear. A kollekció nem nagy, de annál ütősebb, az első visszajelzések pedig biztatóak, így - ahogy ők mondják -, van remény a cseperedésre.

F_hoodie_low_sign2.jpg

A Pinetime Clothing ruhadarabjainak megalkotásakor  elsődleges szempont, hogy viseletük alkalmas legyen a szezonális sportokhoz, legyen az extrém, vagy csak egy városi biciklizés. Ez inspirálta a formai kialakításokat, amelyek a szabadságot, a kötetlenséget, a korlátok nélküli Pinetime-életérzést hívatottak bemutatni.

Bolero_SP_2_LOW.jpg

Fesztiválok, véget nem érő séták a városban, kirándulások a természetben, gyors nyári záporok, forró nappalok, hajnalig tartó, őrült éjszakák: nem nehéz belátni, a nyári viselet legalább annyira megköveteli a praktikusságot, mint a téli. A Pinetime legújabb kollekciója, a High Summer 2012 nemcsak visszaadja a nyár szabad életérzését, hanem erre is megoldást nyújt - kiváló minőségben, magas színvonalon, különleges anyagokkal, smart design elemekkel, továbbá a szemnek és a léleknek is tetszetős formaalakítással.

huzoka_LOW.jpg

A limitált szériás, ám szabásában és színvilágában annál egységesebb kollekció a ruhadarabokon megjelenő hangsúlyos grafikai elemekkel és kis, ám annál értékesebb részleteivel egyediséget biztosít viselője számára megjelenésében legyen akár a strandon, egy fesztiválon, vagy az éjszakában, mert nyáron a nappal este sem ér véget. A Pinetime legújabb termékei elsősorban domináns színeivel, a napsárgával és az éjkékkel, illetve a nők esetében a málnával kiegészülve, továbbá a kimunkált, mögöttes tartalmat hordozó design elemekkel adja vissza a nyár pezsdítő hangulatát.

Polok2_low.jpg

A Pinetime nem változtat azon filozófiáján, hogy nem szabad feláldozni a kényelmet és a praktikusságot a divat oltárán. Ezt mutatja a kollekció egyik különleges eleme, az a három színkombinációban kapható, speciális szabású női boleró, amely kifordítható, ezzel sugallva azt, hogy az egyén szimbiózisban él a ruhájával, mert maga választhatja ki, milyen hangulatot és színt akar tükrözni.

_Sunrise_low-1.jpg

A férfi pulcsinál az extrán magasított nyak a kapucnival kombinálva véd a széltől, a záporoktól és a tóparton támadó szúnyogok hadától is. A speciális zsebekkel ellátott F-Hoodie-n külön hely van a bankkártyának, a telefonnak, a hátsó "sörtartója" pedig tökéletesen alkalmas akár esőkabát tárolására is, így nélkülözhetetlen kelléke lehet egy fesztiválnak, vagy biciklitúrának. A három férfi és a két női póló a legkiválóbb pamut és technikai szálak keverékéből készült, esetenként valódi selyemmel kombinálva, ami rendkívül finom tapintású anyagot alkot, ráadásul olyan könnyű és lágy, mint a nyári szellő.

nyak_LOW.jpg

A Pinetime High Summer 2012-es palettája olyan kellékeket nyújt, amelyek hozzájárulnak a tökéletes nyári feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz. Magukba szívják a nap melegét, a nyári szellő érintését, az éjszakák hűsítő atmoszférájának emlékét, s belecsempészi ezt a városi hétköznapokba.

W_Dress_2_LOW.jpg

_Raspberry_low-1.jpg

Sunrise_Low.jpg

ugrik_flatt_low.jpg

Bolero_KP_2_Low.jpg

_Reversible_low.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr274686968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása