2007.09.17. | pumpa | Szólj hozzá! | design

Fuck Google 2007?

A Magyar Narancs egykor legendás kezdeményezése, az évről évre kiadott Fuck-freecard nem maradt követők nélkül. A Spring Design&Art honlapján megrendelhető párnák a Google szörcs top 10 keresőkifejezését hordozzák magukon. Első ránézésre elképesztő hülyeség, másodikra inkább ijesztő, mi is foglalkoztatja az internetező rétegeket világszerte.

A Google News Cushion sorozat 2003-tól indul, minden darab számozott és szignált, szavatolva az eredetiséget és a nyilvánvaló hülyeség eszmei értékét. Minden évből 250-250 darab készül, ha innen nézzük nem is sok rongyos 120 dollár egy párnáért.

 A lakását kortárs desgin-kiegészítők nélkül is otthonosnak érző, esetleg némiképp csóróbb rétegek pólón is megrendelhetik a top keresőszavak gyűjteményét, bár ez szerintünk sokat levon az ötlet eredetiségéből. A párnák tervezője, Elodie Blanchard, francia születésű, de New Yorkban élő fiatal művész, munkásságáról bővebb információ az alant elhelyezett linkre kattintva érhető el...

 

 

 

 

Designer: Elodie Blanchard

Forrás: BLTD

e-Bolt: Spring

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr95130177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása