2007.10.04. | pumpa | 2 komment | design

Ledes tükröt minden fürdőszobába!

Nem szoktam látványosan lelkesedni, de ilyen tükör nekem kell. A dátum mellett személyre szabott üzeneteket is képes megjeleníteni, 4000 karakter hosszúságig. Van hozzá távirányító, de pc-ről is frissíthető. Apró szépséghiba, hogy 300 fontot kérnek érte, ami napi árfolyamon 113 ezer forint, meg némi apró... Ennyi pénzért egy mp3 lejátszó már nem lenne nagy érvágás... Sőt! Jó lenne, ha lenne rajta kamera, amivel borotválkozás közben rá tudok zúmolni a kritikusabb pontokra. (A laptoppal borotválkozás mérföldkő a téma történetében, ajánlom mindenkinek!!!)

 

 

Webshop: SUCK UK

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr30161736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanemá 2007.10.04. 10:58:53

Ez rohadt jó.Hol lehet kapni?

Seggfej 2007.10.04. 11:54:46

Hat ez aztan a kva nagy hir. Aki ennyi penzert karakteres kijelzot vesz tukornek, sikeres ember nem lehet. Fospunpa.

Mar evek ota csinaltak olyan lcd kepernyoket, amiket a csempekkel szintben lehet beepiteni a furodszbaba, vizalloak, paramentesek es alapbol tukroznek. Nem szaros karaktereket hanem rendes kepet, teve adast, stb jelenitenek meg, meghatarozott teruleten, hogy kozbe tudjal azer borotvalkozni is.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása