2008.08.29. | pumpa | Szólj hozzá! | fesztivál

Még két hét - London Design Festival

London Design Festival 2008
September  13-23.

A hatodik London Design Festival, hírnevéhez méltóan, idén is bőséges programkínálattal várja az érdeklődőket. A design világának sztrárjai és legjelentősebb társaságai mellett egy sor új, feltörekvő tehetséggel és kreatív céggel is megismerkedhetünk a szeptember 13. és 23. között zajló, gyakorlatilag a teljes várost felforgató seregszemlén. A szervezők több mint 160 nyilvános bemutató, kiállítás és egyéb esemény segítségével tesznek kísérletet a kortárs design rendkívül széles spektrumának összefogására. 

A Grant Gibson (web designer és játékfejlesztő) szerkesztésében és a Pentagram kreatív tervezésével összeállított hivatalos program már letölthető a London Design Festival hivatalos weboldaláról. Az egyébként nagyon informatív és a korábbiaknál könnyebben kezelhető oldalon a My Festival szolgáltatás segítségével saját programunkat is megtervezhetjük, illetve összegyűjthetjük a számunkra legfontosabb információkat egy egyszerűen áttekinthető csomagba.

A fesztivál kiváló alkalmat nyújt a szakma krémjével való smúzolásra, kapcsolatépítésre. Bár a rendezvény eredeti célkitűzése elsősorban az angol design népszerűsítése volt, ma már ott van a világ legfontosabb design-eseményeinek sorában, amit a kimondottan profiknak szóló, valóban nemzetközi szakmai programok, háttérbeszélgetések is jeleznek.

London Design Festival 2008

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr8638982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása