2009.01.14. | pumpa | Szólj hozzá! | pályázat

Pályázat a Magyar Kerékpárosklub új logójára

A Magyar Kerékpárosklubnyílt pályázatot hirdet egyesületi logó tervezésére: "Szeretnénk, hogy szervezetünk a jövőben sokkal ismertebb legyen, ennek egyik fontos eszköze, hogy olyan vizuális arculatunk legyen, amit sokan szeretni tudnak, magukénak tekinthetik. Ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk az arculatváltáshoz szükséges munkát, és igyekszünk hamar a végére is érni. (Hajtás után...)

Első lépésként a logónkat változtatjuk meg, és ennek alapján készül majd el a teljes arculati terv. Annak érdekében, hogy ez olyan legyen, amit a tagság is magáénak érezhet, a logó tervezésére ezúton nyilvános pályázatot hirdetünk.

Beadási határidő: 2009. február 13. péntek

A pályázatokat és a kérdéseket a következő címre várjuk: logo@kerekparosklub.hu A pályázat kiírását mellékelten olvashatjátok, benne az össze fontos információ: logo_brief.pdf. Találjuk ki együtt az új MK képét, várjuk az ötleteiteket!"

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr90877600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása