2009.05.21. | pumpa | Szólj hozzá! | pályázat art

KLM KofferArt pályázat

A KLM Holland Királyi Légitársaság 90. éves évfordulója alkalmából művészeti pályázatot hirdetett meg, KofferArt címmel, mellyel feltörekvő művészeknek szeretnének lehetőséget adni a bemutatkozásra. Válaszd ki a kedvencedet a KLM öt kiemelt célállomása közül, és egy bőrönd felhasználásával mutasd meg, hogy Téged mire inspirál. Lehet az egy szobor, kép, vers vagy bármilyen absztrakt alkotás. A lényeg, hogy minél kreatívabban használd a bőröndöt, a használhatóság most nem szempont. Részletek hajtás után...

"Amszterdam, San Francisco, Sanghaj, Lima, és Fokváros… a Te fantáziádat melyik úti cél indítja be? Mutasd a bőröndöd, megmondjuk ki vagy!

A 2009-es év különösen fontos a KLM életében: október 7-én lesz 90 éve, hogy megalapították ezt a komoly hagyományokkal rendelkező légitársaságot. A KLM ezzel a legrégebb óta működő olyan légitársaság, ami még mindig eredeti nevét használva szállítja utasait a világ legkülönbözőbb pontjaira. Az idei év során számos esemény és ünnepség szól majd a múltról és az elmúlt 90 év történéseiről, most azonban inkább a jövőbe néznénk: A KLM Holland Királyi Légitársaság 90 éves fennállásának alkalmából művészeti pályázatot hirdet „Journeys of inspiration” szlogennel.

A pályázat kiírójának (KLM Holland Királyi Légitársaság 1088, Budapest, Rákóczi út 1-3) közreműködője a Leo Burnett Budapest Kft. (1036 Budapest, Bécsi út 49.). (A pályázat kiírója és az ő közreműködője a továbbiakban együttesen Szervezők.)
1. A pályázat témája:
Válaszd ki a kedvencedet a KLM fenti 5 kiemelt célállomása közül, és egy bőrönd felhasználásával mutasd meg, hogy Téged mire inspirál. Lehet az egy szobor, kép, vers vagy bármilyen absztrakt alkotás. A lényeg, hogy minél kreatívabban használd a bőröndöt, a használhatóság most nem
szempont.
2. Miből lesz a cserebogár?
A pályázat két fordulós:
a) Az első körben a 2009. június 15-ig benyújtott látványtervekből a zsűri kiválasztja
a le gizgalmasabbnak ígérkező 20 pályaművet, és felkéri a kiválasztott pályázókat, hogy
készítsék el a műalkotásokat. A zsűrizés során kiválasztott pályaművek benyújtóinak a
kiértesítéstől számítva 1 hónap áll rendelkezésre az alkotások végleges kivitelezésére és leadására.
b) A következő fordulóban már a kész alkotásokat értékeli a zsűri. A kész alkotások a KLM
„Koffer Art” elnevezésű kiállításán lesznek láthatóak. A kiállítás megnyitójára és a pályázat
eredményhirdetésére 2009. augusztus 16-án, a WAMP (Wasárnapi Művész Piac, Erzsébet tér)keretein belül kerül sor. Ezt követően az alkotások Budapest különböző pontjain lesznekláthatóak. Ez idő alatt a nagyközönség is kiválaszthatja, a számára leginkább tetsző művet,a pályázat weboldalán szavazhat rá, a legtöbb szavazatot szerző alkotása pedig megkapjaa közönségdíjat."

Jelentkezési lap és részletes információ a www.kofferart.com oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr341135460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása