2009.11.23. | pumpa | 3 komment | design

Ecset "okos" extrával

Mikor az ember ennyire egyszerű, de jól eltalált megoldással találkozik, akaratlanul is vigyor képződik az arcán, az érintőképernyővel ellátott, agyondigitalizált, extrákkal terhelt (stb.) eszközöket pedig hajlamos az idővel gyorsan elenyésző hívságok közé sorolni. Azért ne dobja ki senki a telefonját, a kortalan design a kortalan szerszámok kiváltsága, és jót készíteni ma sem könnyű. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a képen látható ecset kitököléséhez is ketten kellettek: Bang Jun Mo és You In Sik.

Via: Yanko Design

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr201546305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.11.23. 21:18:18

Ó, hogy ez mennyire jól jött volna nyáron, mikor festettük a gyerekszobát.... Utálom, ha az ecset elmerül a festékben.

Charlie Brown 2009.11.23. 21:32:09

Sajnos frissen bontott doboznál nem működik, belelóg a maszatba. Ez láthatóan a tervezőnek is föltűnt, ezért épp csak kicsivel merte a középvonal fölé sliccelni, így viszont az ecset egyensúlya kétséges, a képen látható arányok mellett még könnyen fölborul, az alul lévő anyaghiány miatt ugyanis a támaszkodási pont fölé kerül a súlypontja. Szóval az ötlet jó, de még kicsit polírozni kell.

nuphar · http://macoldasok.blog.hu 2009.12.01. 22:20:07

az ötlet remek, csak épp az életben nem festett az aki kitalálta
ugyanis szegény ecsetre olyan erők hatnak festés, de főleg mázolás közben, hogy azt egy gyengébb ecset sem bírja el, nemhogy egy "kikönnyített"
lévén amúgy is silány minőségeket lehet nálunk kapni, ami meg jó lenne az majdcsak aranyáron van mert eredeti német

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása