2009.11.27. | pumpa | 2 komment | store

Próbáld ki a boltban, mielőtt megveszed!

A Miele december 8-án nyitja meg új, londoni bemutatótermét, ahol arra kapacitálják az érdeklődőket, hogy mindent próbáljanak ki, mielőtt a vásárlás mellett döntenek. A Miele Gallery London kínálatában lévő termékeket úgy tesztelhetik a vásárlók, mintha otthon lennének: kimoshatják saját ruhájukat, főzhetnek valamit, aztán berámolhatják a tányérokat a mosogatógépbe, személyesen győződve meg az eredményről. A 214 négyzetméteres üzlet terveit a Miele házi építészei, Henrik Bruelmann és Kirstin Shewe rajzolták.

Via: DW

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr301557093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.11.29. 09:05:49

Ez egy tökéletes megoldás! De azt hiszem, vagyis gondolom, hogy ebben az áruházban nem forgalmaznak gagyi kínai termékeket.
Pl én is kipróbálok minden terméket, mielőtt kifizetem. Nálunk azért lehet ez, mert rengeteg a silány termék. Angliában pedig? Csak a mindennapi használathoz nyújtanak segítséget szerintem. Díjazandó ötlet.

Szabó Tamás · http://upside.blog.hu/ 2009.12.01. 15:18:25

Ööö, ez nem egy áruház, hanem egy Miele mintabolt.
Amúgy ehhez nem kell Londonba utazni, ugyan ezt megteheted a magyarországi Miele mintaboltban Budán. Kipróbálhatod a mosógépet, a porszívót. Egy full full felszerelt konyhát is találsz ott, ahova vásárlás előtt bejelentkezhetsz egy főző bemutatóra, ahol egy menüt állítanak neked össze, persze a gépeket te is kezelheted, hogy jobban megismerd őket. Valamint, ha már vásároltál gépeket, de otthon nem boldogulsz velük, még oktatásra is vissza mehetsz :) Arról nem is beszélve, hogy a saját Miele szakácsukat megrendelheted otthonra a Miele konyhádba, hogyha partyt csinálsz legyen aki főz...Vannak extrák itthon is :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása