2010.07.05. | pumpa | 3 komment | design jármű

Csak nézz a lábad közé, búvárszemüveg nélkül!

A felszínközeli búvárkodás élményét forradalmasíthatja az átlátszó pelxiből épített kajak, ami szükségtelenné teszi a szemüveggel és pipával történő bénázást. Előszenzonos tengerparti nyaraláshoz is kiváló utitárs, így akkor sem fagy be az ember segge búvárkodás közben, ha előtte három hétig esett. Viszont 1500 dollárt kérnek érte, ami nem kimondottan a last minute utak célcsoportjának kedvez...

Via: W3SH

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr362130921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shg 2010.07.05. 20:22:31

mondjuk nem tudom, ahol egyébként is ilyen szép a víz, áttetsző kajak nélkül is lelátni. ahol meg zavarosabb ott nem lesz ettől jobb. szerintem.

Charlie Brown 2010.07.05. 20:50:51

Huba: Először nem értettem, miaz az "előszenzoros nyaralás", de most látom, hogy valójában "előszenzonos". Az már más.

Ontopik: Sajnos a plexi nem épp a karcállóságáról híres, egy kajak meg rendeltetésszerű használat mellett azért szokott időnként a hasán járni-kelni, nem sokáig lesz élvezhető a ki(le)látás. Mondjuk aki ki tud adni érte 1500 dodót, az megteheti hogy kidobja és vesz másikat..

UnA 2010.07.07. 09:53:30

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de először úgy olvastam, hogy "csak nézz a *lába* közé"...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása