2011.10.10. | pumpa | 1 komment | iroda interior élettér

No Picinic - designer iroda rendőrló-istállóból

A svéd No Picnic design-iroda a közelmúltban adta át új irodáját egy 19. századi épületben, Stockholm belvárosában. Az ügyfeleket minden bizonnyal odaveri majd a tárgyaló sajátos kialakítása, de a méretes tükröződő felületek miatt a takarítók is erős kifejezéseket használnak majd.

A hazai műemlékeseknek is izgalmas lehet, hogy az öreg, kétszintes épület a legmagasabb szintű védelmet élvezi. A felső szint korábban gyakorlótérként funkcionált, míg a földszint rendőrlovaknak nyújtott szállás. Ennek ellenére a svéd Elding Oscarson építésziroda megtehette, hogy (folyamatos egyeztetések mellett) a teljes épületbelsőt kipucolja és új életet adjon az istállónak.

Az összesen 1100 négyzetméteren elhelyezkedő szintek új berendezése a stúdió munkamódszereit is jól mutatja: az ügyfélváró és tárgyaló hivatott bemutatni a cég minden kreatív erejét, ugyanakkor az igazi munkaterek teljesen szeparáltak. Nincs látványiroda, üvegablak mögött mutogatott zoknis kreatívok, van viszont védett, belső tér, ahol otthon érezheti magát a dolgozó.

Fotó: Åke E:son Lindman

Via: Trendland

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr983291115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KrE · http://felvilagosultalkoholizmus.blog.hu 2011.10.11. 22:07:08

Én vagyok perverz, vagy tényleg férfi nemi szerv az egyik és női nemi szerv a másik lépcső?! :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása