2007.10.16. | pumpa | 2 komment | design

Ring? Rezeg?

A képeken látható kézikészülék egy rezgő gyűrű segítségével ébreszti fel tulajdonosát a dekoratív kezelőfelületen beállított időpontban. A termék hasznos segítség lehet azoknak, akik baromi korán kelnek és nem akarják vekkerrel felverni az egész családot. Különösen ajánlott panellakás esetében, ahol egy ébresztőóra elegendő három emeletnek.

Mivel én alvás közben semmiféle gyűrűt, vagy más protézist nem viselek el magamon, továbbgondolásra visszadobnám a terveket. Csontba, vagy izomba épített ébresztő-panelek, esetleg orrpirszingbe implantált rezgő funkció talán kevésbé lenne zavaró.

A végső megoldás nyilván a közvetlenül az agyba beépített vekker lesz, addig azonban azt javasolnám, hogy mindenki kapjon egy csipet a szívizmába, ami a beállított időpontban felturbózza a pulzusát... 

Designer: Meng Fandi

Forrás: Architettura e Design

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr92147008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.10.16. 12:15:16

uff...még jó, hogy kommentelsz a Belsőségen. jó ksi blog ez, majd elcsámcsogok rajta. príma

tt 2007.10.16. 19:07:06

Simán megvenném, ha árulnák is valahol...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása