2007.12.21. | pumpa | 4 komment | gadget hellókarácsony

Vízálló mp3 lejátszót az ünnepi kádba!

A JVC XA-AW33, könnyen megjegyezhető névre hallgató mp3 lejátszóját speciálisan a kádban fürdés zenei aláfestésére dolgozták ki. Alakja a Cápa-filmekből jól ismert tengeri bójára emlékeztet, teljes egészében vízálló. 4 darab AAA akár 15 órán át képes szórakoztatni bennünket, viszont csak 256MB-nyi anyagot cipelhetünk be a kádba (egy átlagos fürdéshez azért elégnek tűnik)... Én még valahogy kibírom nélküle, pedig hiánypótló a maga nemében...

Forrás: IDasia.org

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr43271197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2007.12.21. 11:41:13

Jobb, mint a Praktikerben kb. 2 ezer ft.-ért árult zuhanyozó rádió, amely nálam kb. 1 órát működött, majd kifingott. Nem vittem vissza, annyit nem ér, ott egye meg a fene a Praktikert.

ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) · http://sexxx.blog.hu/ 2007.12.27. 15:15:24

Nekem vizallo fenykepezom van, de azon nincs semmi kimenet, csak a tuti lezarhato fedele alatt. Ebbe ha jol sejtem valahogy bele kell dugni a fejhallgatot, hogy miutan felvagtam az ereimet a kadban, meg szoljon a fulembe a nirvana... viszont akkor ot bele tud menni a viz is. A masik dolog hogy a kadban csomo vegyszer van, sampon, tusfurdo, anal sikosito meg stb, nem tudom annak hogy all vajon ellen.

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2007.12.27. 15:39:41

Ha jól sejtem neked inkább egy bemenetre lenne szükséged! :P

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása