2007.12.26. | pumpa | 3 komment | divat graphic

Elárvereznek 99 üveg Evian vizet

Az Evian nem egyszerűen a világ legismertebb, köztudottan jó minőségű, de nagyon gonosz áron mért ásványvize. Az Evian egy divat, vagy inkáb egy önálló irányzat, egy divatdiktátor, egy izmus. Ha ásványvíz helyett jövő héttől hanyagul szűrt mocsarat, vagy ablakmosó folyadékot töltenének az üvegekbe, az emberek tovább vásárolnák, ahogy eddig. Esetleg nem innák meg. Viszont cipelnék magukkal, kikérnének belőle a kávéház asztalára, az üres üveget pedig nem a kukába, hanem mellé tennék le továbbra is, hogy mindenki lássa az egyértelmű kapcsolatot a termék és a felhasználó keresetlen eleganciája között.

 

Az Evian ünnepi megjelenésének tervezésére a párizsi divat egyik ikonikus figuráját, Christian Lacriox-t kérték fel. A jégvirágokkal díszített, valóban látványos üveg mellett készített egy speciális tervet is. A báli öltözetű hölgybe töltött vízből összesen 99 üvegel gyártanak, melyeket még ebben az évben elárvereznek.

 

Forrás: The Design Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr59270499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árvo 2008.02.09. 13:18:29

Hát én gyűjtöm őket és ne is tudom...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása