2008.03.03. | pumpa | Szólj hozzá! | design

Különleges Lexus SUV a milánói Design Week-en

A Lexus 2005-ben  vett részt először a világ egyik legfontosabb design seregszemléjén, a Milan Design Week-en. Azóta minden évben kortárs tervezőkkel és művészekkel együttműködésben hoznak létre olyan projekteket, melyek a márka filozófiájára irányítják a figyelmet, ugyanakkor önálló alkotásként is érvényesek. Idén a japán nendo designcéggel dolgoztak össze, aminek eredménye az “Elastic Diamond” névre hallgató koncepció.

Ennek keretében a kiállításon olyan tárgyak és kompozíciók kapnak helyet, melyek a kemény gyémántszerkezetre épülő elasztikus anyagok ellentmondását dolgozzák fel. Az így létrehozott, sokarcú, különleges felületek, tárgyak világítanak rá a Lexust megkülönböztető márkaflozóiára. A stand érdekessége lesz a 2007-es Tokyo Motor Show-n bemutatott Lexus LF-Xh Hybrid SUV koncepcióautó csak erre az alkalomra, a kiállítás tematikájának megfelelően átalakított változata.

Via: The Passionate Pursuit

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr65363275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása