2008.04.22. | pumpa | 2 komment | élettér

Ikea a metrón!


Május 6-ig látható és használható a Japánban, Kobe városban futó szerelvény, amely mindennapi munkája mellett interaktív bemutatóteremként is szolgál. A Port Island-i Kobe Portliner Monorail (vasúttársaság) járatát az újonnan nyíló Ikea áruház promotálására rendezték be a svéd lánc aktuális színeivel. Az elsősorban kárpitok és függönyök, valamint erős színek és minták segítségével kialakított enterior nem feltétlenül lett szebb, de változatosabb midenképpen.



Az Ikea számára pedig ez jó üzenet, sikeres kampány, hiszen a legegyszerűbb eszközökkel is el tudták érni, hogy a szerelvényről készített képek gyorsan terjedjenek a hálón. Az pedig már csak a hozzáadott érték, hogy a sorozatot nézve a városlakók többsége elgondolkodik, vajon ő hogyan rendezné be a metrót? Lakberendezési pályázat a 4-es metróra?



Via: Casasugar

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr35436666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etain · http://www.etain.blog.hu 2008.04.22. 23:52:55

Cirka 3 hónapja azon gondolkodám, milyen jó volna kicsit kidíszíteni a villamosokat. Hmm.

...És a Habitatot is jó volna behozni kishazánkba.

Etain · http://etain.blog.hu 2008.04.23. 00:23:33

Vállalkozó kedvű pénzeszsákok jelentkezését szívesen várom az imént közzé tett gondolatok bámelyikének vagy mindegyikének megvalósításához, méghozzá a következő jeligére: sajtkrém leves.

((:

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása