2008.12.05. | pumpa | Szólj hozzá! | játék

Unod? Idegesít? Te mit terveztetnél újra? - játék a pumpán

Unod a monitorod, émelyegsz a Nemzetitől, vagy nem tetszik a szomszéd orrnyerge? Ha hatalmadban állna, a fél országot át kellene építeni? Írd meg akár két szóban, mit terveztetnél újra gyakorlott formatervezőkkel, építészekkel, tudósokkal, vagy marketingesekkel, és nyerj értékes, szép és ötletes ajándékokat, melyek már biztosan úgy maradnak, ahogy vannak. Nincs megkötés, minden ötlet játszik, legyen akár tárgy, épület, állat, politikus, vagy fogalom.  Hajtás után a részletek és a megnyerhető ajándékok, melyeket a FORMA csapata ajánlott fel a Pumpa olvasóinak karácsonyra!

A határidő december 15-én jár le, a mappát pontosan déli 12-kor érintjük a monitorhoz. A beérkezett, újragondolásra váró dolgok rangsorolására nem vállalkoznánk, mert nem szeretnénk Lányi Zsoltnak a mikrofonkábelhez intézett szavait hallgatni heteken keresztül. Inkább kisorsoljuk a szerencséseket. A biztonság kedvéért a Forma fekete napszemüveges, öltönyös emberei húznak majd a kalapból, hogy ne mi nyerjünk meg mindent. A leveleket IDE várjuk.

Az apróbetűs szöveget sem ússzátok meg, de utána tényleg a nyeremények jönnek:

Kedves Játékosunk! Ezúton tájékoztatunk, hogy a játék során egy címről csak egy levelet veszünk figyelembe, játszani 2008. december 15-én éjfélig lehet. A játékra beérkező e-mailek adatai automatikusan rögzítésre kerülnek a FORMA adatbázisában, a FORMA az e-mail címekre a jövőben hírleveleket kíván kiküldeni, a tudomására jutott adatokat harmadik félnek nem adja át. A játékra való jelentkezéssel, azaz részvételi e-mail küldésével automatikusan elfogadod a fenti feltételeket. Megértésedet köszönjük.

Minden kép link, bővebb infomációért kattints!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr56805622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása