2010.07.08. | pumpa | 3 komment | csomagolás

Piroska baltával: a Grimm testvérek serfőzdéje

A közelmúltban alapított Grimm Brothers Brewhouse azaz a Grimm Testvérek Serfőzdéje az eredeti német sörök mellett tette le a voksát, ami elsősorban azért érdekes kísérlet mert a társaság az Egyesült Államokban, a Coloradobeli Lovelandben székel. Az évszázados tradíció helyet ezért ki kellett találni valamit, amit mindenki ismer, valami közös kulturkincset, közös hagyományt, amire építeni lehet...

Így került a brand fókuszába a német mesevilág mitikus szerzőpárosa, és a történetek, melyeket szinte mindenki hallott már. A gyár minden sörfajtája egy-egy mese szereplőit viseli a címkén, de azért nem pont úgy... Piroska például egy méretes baltával a háta mögött üzeni, erősebb a farkasnál... A csomagolás a The Tenfold Collective munkája.

Via: The Dieline

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr782138052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.07.08. 12:09:01

A Jones szerepjátékos üdítőitalai sem rosszak:
www.myjones.com/code/limited.php

A piroskás kellene....:)

SomA 2010.07.08. 12:21:35

hatalmas ötlet. gyerekkorunkat idézve rúghatunk be :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása