2010.07.14. | pumpa | 2 komment | fotó

Thomas Jorion - romfotós Franciaországból

Thomas Jorion, francia fotós nem kizárólag ipari és közfunkciót ellátó épületek maradványairól készít sorozatokat, de ideje nagy részét mindenképp a lefingott romok között tölti. Portfóliója, melyben többek között Japán, Belgium, az Egyesült Államok és Franciaország méltatlanul, de látványosan elhanyagolt objektumai láthatók, legalábbis erről árulkodik. Nem biztos, hogy egy beomlott, alagsori kazánházba beköltöznék, de azért bőven találtam loftnak való alapanyagot. Hajtás után...

Via: Notre Loft

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr762151361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joepepper 2010.07.14. 22:35:07

Állati jó képek. Mindig azon agyalok, mikor ilyeneket látok, hogy mennyi király cuccot lehetne összeszedni... De persze ez mind valakié...aki inkább hagyja elrohadni. Nem lehet egy rossz meló ilyeneket fotózni.

a8zoli 2010.07.15. 08:49:16

www.artificialowl.net/
itt vannak a legjobbak és ezek a képek is állat jók

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása