2010.10.26. | felhasznalo | Szólj hozzá! | design életmód bútor élettér

Vonalas, mint az üzenőfüzet

by felhasznalo - Gyerekszoba

Mióta iskolás a gyerek, állandó programom, hogy a szimpla vonalas füzetet a tanító nénik szája íze szerint meg kell vonalaznom. Ha kell, már álmomból felkelve képes vagyok azonnal négysoronként nyílegyenes vonalat, egyik oldalon margót, másik oldalon felezőt húzni, de hogy őszinte legyek, eleinte egyáltalán nem ment ilyen automatikusan.

Mickaël De Santos, francia designer szekrénye láttán rögvest a vonalak sokasága ötlött eszembe, nem is értem, miért. A szekrény egyébként igazán impozáns, elegáns, mégis játékos, biztos jól mutat a megfelelő térben elhelyezve, bár gondosan ügyelni kellene arra, mivel is társítjuk össze. Hiszen igencsak meghatározó, markáns darab, rögtön magára vonja a figyelmet. 

De hogy én még a szekrényen a kilenc fiók közül a megfelelő után kutatva is a vonalakat számoljam, az teljességgel ki van csukva. Abból elég nekem továbbra is az üzenőfüzet.

 

Forrás: Mickaël De Santos

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr712399361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása