2010.12.14. | pumpa | 2 komment | design csomagolás graphic

Tej a tanyáról - Epica díjas csomagolás Oroszországból

Az orosz Depot WPF Branding Agency munkatársai egy viszonylag (lépték kérdése) kis vállalat tejtermékeinek terveztek új csomagolást. A cél a multicégek arculatától eltérő, új érzelmeket, kötődéseket építő megoldással egy új brand, a MLK © alapjainak odacementezése volt. A megkülönböztető erőt a korszerű dobozok és feliratok, illetve a tanyasi illusztrációk egyvelege adja, a tervezők szerint ez a jövő, a 21. század étkezési kulturájának arculata...

A ceruzácal rajzolt minták ráerősítenek az emberközeli, házias, esetleg manufakturális tejtermelés mítoszára, ami - egyelőre - elüt a nagy gyártók stílusától. Tehénszőrt persze ebben sem lehet majd találni, de egy barátságos csomagolás sokat segíthet a terméknek.

A szépen megoldott, igényes és azért kicsit meglepő csomagolás elnyerte méltó jutalmát, kategóriájában megnyerte az Epica Awards 2010 kiírását, valamint számos európai és amerikai elismerést is hozzátett.

Via: Lovely Package

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr542514927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csigafrédi 2010.12.21. 15:21:02

A dobozok formája szerintem semmi mellbevágóan újat nem mutatnak, de a minta tényleg elüt a szokásostól. A legjobban az egészben a név tetszik.

Teret alkotunk · http://teretalkotunk.blog.hu/ 2010.12.28. 21:29:34

Szeretem, ha valaki tud rajzolni! Gyönyörű grafika. A projekt jó példa arra is, hogy egy termék fejlesztői miután jól körvonalazták céljaikat, hogyan bízták rá magukat a designerekre.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása