2011.03.05. | pumpa | Szólj hozzá! | blog

Házi feladat! - Hétvégi blogszemle

A hagyományos nihillel szemben a hétvége ezúttal nem marad tartalom nélkül: a design, illetve vizuális kultúra terén gyűrődő bloggerek összefogásának keretében szubjektív ajánlót olvashattok, Házi feladat! címmel, egyelőre nyolc blog részvételével. Eddig is sejtettük, hogy a designpumpa csupán porszem, hulló falevél a designtartalmak világában, de a heti termés átnyálazása során ez végül igazi tudássá nemesült. Jó szórakozást...

Mindennapi Betevő: Miru Kim pucér városai - "Az utcán meztelenkedni nem művészet, hanem pornó. Ezt Budapest is megtanulta több alkalommal, megannyi kelet-európai szomszédjával egyetemben. Miru Kim sem találta fel a spanyolviaszt, csak Naked City fotósorozatával igyekszik az első állításomra rácáfolni. Ja' így már más!"


Otthon édes: Koncentráljunk a tavaszra - "A telet mindenki nehezen viseli, pláne, ha belecsúszik a tavaszba (nálunk éppen szakad a hó - helló március). A hideg átvészeléséhez és kedélyállapotunk javításához pár szívmelengető képpel járulnék hozzá ezen a hűvös estén."


Urbansnob: A tudomány áldozatai - ""Nyuszi, nyuszi nyulacskám, ne félj tőlem, nincs puskám!" Fogkrém, dezodor, hajápoló, parfüm, testápoló, arckrém, mosogatószer. Nagy valószínűséggel a te bevásárlólistádon is szerepelnek ezek a tételek. Legtöbben a jól bevált márkához ragaszkodunk, persze a választásunkat befolyásolják a reklámok."

gyerekszoba: Cukorvámpír - "Tudom, tudom, kattanjak már a le szörnyecskékről és horrorbabákról, magam sem értem, miért, de rám találnak szüntelen. Azért reménykedem, hogy nem a tudatalattim találja meg ezeket a teremtményeket, mert nem biztos, hogy jó fény vetne ez rám."


Stilblog:This Is Not Porn! - "Hírességek hétköznapi élethelyzetekben – This Is Not Porn, this is pure beauty, és tényleg!"


Lisztesláda: Nikon S60 - "Nem mai reklámkampányról van itt szó, hiszen az S60 sem egy mai gép [sem nem tegnapi]. Mindazonáltal tegnap futottam bele eme jó ki kampányba ami a fotómasinéria arcfelismerő szoftverét hivatott bemutatni/piedesztára emelni/átnyálazni."


Manzárd Café: Éles kritika Lengyelországból - Pawel Kuczynski - "Pawel Kuczynski lengyel illusztrátorról azon kívül, hogy Szczecinben született 1976-ban és a Poznani Képzőművészeti Akadémián végezte tanulmányait, túl sokat nem lehet megtudni. De talán nem is kell, hiszen csontig hatolóan szatirikus, rendkívül éles látásmódról árulkodó, sokoldalú és kiváló munkái politikáról, a modern társadalomról és az életről minden szónál többet árulnak el az alkotóról."


Ágy, asztal, TV: Gifhétfő

"A nő: tetőtől talpig élet.
A férfi: nagyképű kísértet.

A nőé: mind, mely élő és halott,
úgy, amint két-kézzel megfogadhatod;
a férfié; minderről egy csomó
kétes bölcsesség, nagy könyv, zagyva szó."

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr712709734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása