2011.08.01. | pumpa | 3 komment | art street urban

Művészi látásmód: lakótelep a föld alatt...

A nem mindennapi installáció Hamburg mellett, az MS Dockville névre hallgató zenei, illetve művészeti fesztivál helyszínén készült. Megálmodója az EVOL néven ismert német művész, aki korábban már több urbánus alkotáson tökéletesítette technikáját. A derékszögű, lakótelepi kereszteződés - sok más, érdekes értelmezési lehetőség mellett -, a természet és a város, illetve az ember kapcsolatát boncolgatja...

Felülről csupán egy rét, közelről zöldtetők, alámerülve pedig egy lepusztult telep. A mű most csupán egy kereszteződés, de a művész a későbbiek során kiterjedtebb városi részletet is szeretne megvalósítani, felhőkarcolókkal, meg ami még kell. El fog tartani, az itt látható munka is nyolc nap és hozzá néhány éjszaka készült.

Az installáció alakulásáról bővebb fotódokumentáció itt tekinthető meg.

Via: Colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr1003115360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

voodoux 2011.08.01. 12:28:33

@Kocsari Antal: miért ne csináhatnák?

nem hasonlítanám nívósabb mütárgyakhoz, de a te hozzászólásodból kiindulva még a milói vénusz is butaság lehet? ehh.

Dior_Tenshi · http://dior-arwen.livejournal.com/ 2011.08.30. 12:55:00

Nekem erről az jut eszembe, hogy nagyjából akkora élettere van a panelban élőknek, mint amekkorák ezek a kis járatok. Nyilván túlzok, de úgy érzem, az alkotás ezt is szimbolizálni szeretné.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása