2007.12.15. | pumpa | Szólj hozzá! | magyar design

Pannon Pumpa

A Pumpa elindításával egyidős célkitűzés, hogy a magyar formatervezés, design, képzőművészet, webdesign, stb. képviselői is hangsúlyos szerepet kapjanak a blog tartalmában. Ez azonban eddig nem így volt, aminek elsősorban az az oka, hogy kevés olyan fórum létezik, ahol ezek az alkotások "fogyasztható" formában mutatkozhatnak be, vagyis ha egy izgalmas külföldi produktumot akarunk bemutatni, akkor leemeljük valamely jól működő blog, vagy magazin polcáról, a hazait meg verejtékkel kereshetjük, és akkor is... (Van sok hely a neten, ahol szegmenseiben jól reprezentálják a mieinket, de olyan, ahol a hiperaktív asztalos és a webdesigner megfér egymás mellett, olyat nem tudok.)

Ezért aztán szeretnénk felhívással élni minden kedves olvasóhoz: ha lát, hall, tapasztal bármely a fent megnevezett kategóriákba, vagy azokon kívül eső bármit, ami a hazai kreativitást dícséri, küldjön róla egy mail-t, legyen jó, vagy csak egy linket, az is elég.

A magyar designról és miegyébről szóló postok a felső menüben található Pannon Pumpa rovatban gyűlnek majd és reméljük, hogy néhány hónap múlva jó érzéssel tekinthetünk végig rajtuk, mondván, milyen termékeny is, oh, ez a magyar szürkeállomány!

Up: A Pannon Pumpa egy jól elhasznált magyaros szóvicc korcsa, amit bár tovább koptatunk, negatív konnotációt nem tartalmaz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr90263983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása