2008.01.17. | pumpa | 2 komment | gyermek pumpa

Autófotel a gyerekszobába

Alfredo Häberli saját gyermekének igényeit figyelve tervezte meg a képeken látható, Pick up névre keresztelt bútor. Az első önálló lépések megtételét általában több hónapos "széktologatás" előzi meg a piciknél, amihez kiváló eszközt jelent a könnyű szerkezetű, puha fotel. (A szülőknek is jobb, ha nem a konyhaszékkel szántják fel a szalagparkettát.) Később egy sor kreatív játék színtere képezheti az autót formázó bútor, ami így sok évig nyúzható, ötletes, ráadásul szépen tervezett darabja lehet a gyerekszobának.

Design: Alfredo Häberli

Shop: PID.se

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr79300670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2008.01.18. 10:14:52

nem szántja fel a parkettát, de 5 centit se fog sétálni mert a szék balra eltávozik a kerekein, a gyermek pedig vízszintesbe helyeződik :)

Tom · http://www.kreativkid.hu 2008.10.15. 15:43:28

Nekem nagyon tetszik. Bár hozzá kell tenni, hogy a saját gurulós székem is tönkreteszi a parkettát, lehet hogy a gumiborítás segít. A hasra esés így méginkább garantált :)
Sajna nem tudom mekkora kereslet lenne iránta...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása