2008.01.29. | pumpa | 3 komment | gyermek pumpa

Állatos nyomda reloaded

Amikor gyerekek voltunk, nekünk is volt hasonló, ha jól emlékszem csehszlovák kivitelben. Az sem volt rossz, alaposan összetintáztuk vele a fél lakást, de ez sokkal szebb. Viszont 25 dollár és pár ezer kilométer választ el tőle...

 

Shop: TINY McSMALL

Via: Babygadget

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr10316138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.01.29. 22:00:06

Nekem olyan nyomdám volt gyerekkoromban (abból a sorozatból, amit említettél), hogy betűket meg számokat lehetett vele nyomtatni. Alapból elég gagyi volt, de Apu jól felturbózta, kis fakkokra osztotta a dobozát, így mindegyik betűnek lett külön helye. Habszivacs betétet is szerkesztett a dobozba, és a beépített ócska festékpárna helyett hozott hozzá rendeset.
Aztán ugyanebben a szériában volt mesefigurás, de az elég fárasztó volt. Én ezt a betűset élveztem legjobban, hivatalos pecséteket készítettem vicces szöveggel boldognak-boldogtalannak.

Uglee · http://nagydobraverem.blog.hu 2008.01.30. 01:32:23

Bármelyik nagyobb papírboltban kapsz tökugyanilyet. Talán fémdobozt nem adnak hozzá, de amúgy simán.

Scala 2008.01.30. 04:46:40

Olyan jó, hogy értelmes, jószándékú dolgokat is látni az Index főoldalán! A pecsétek nekem is kedvenceim közé tartoztak.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása