2008.04.29. | pumpa | 6 komment | divat

Táskává alakítható kabátok - Magony Zsuzsanna



Magony Zsuzsanna 2006-ben végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen textil- és öltözéktervező iparművészként. Munkái középpontjában a mozgás áll, olyan öltözékeket tervez, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a funkcionális elváráskhoz, mozognak, alakulnak. A képeken látható, ARKA névre hallgató, táskává alakítható kabáttal Magony Zsuzsanna a 28. Magyar Formatervezési Díj diákmunka-ketegóriájának győztese lett.



"(...)A funkcionalitás és a finom elegancia metszetét keresem, azt az ösvényt, ahol a hihetetlen gyorsasággal változó divat és design formai biztonsága együtt él. (...)" /Magony Zsuzsanna/


Design: Magony Zsuzsanna

Fotó: Varga Gábor Ákos

Smink: Albrecht Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr16446991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anis 2008.04.29. 15:08:21

Igazi elméleti zsákban futás. Mert ha táskából lesz a kabát, akkor mibe tesszük a táska tartalmát? Vagyis oadfelé kabátban, visszafelé táskával? Egyszer vagy melegünk lesz, vagy fázni fogunk.
Részemről az ötlet 2 forintot sem ér.

kisember 2008.04.29. 16:53:04

kicsit riasztoan nez ki a csaj
kicsit nagyon

soloc 2008.04.29. 19:55:50

Szerintetek a csaj a tervező? Ja és nem vágom, de nem az a lényege, hogy könnyen tudjuk magunkal vinni a kabátot melegben, ne kelljen táska, amiben cipeljük? Akkor van értelme.
Főleg ha van olyan kistáskánk ami belefér, és ha felvesszük a kabátot, akkor a válunkra tudjuk akasztani :) Nem a táskába kell a kabátot rakni, hanem a kabátba a táskát :)

Blue highway ACE 2008.04.30. 23:16:04

Anis, látom nem jött át a dolog lényege. Ez csak kinézetében táska, funkciójában nem. :) Lényegében arról van szó, hogy egy kabátot ha út közben le kell venni (vagy még nem kell felvenni) nem csak kézben, összehajtva, extra táskába gyömöszölve lehet magunkal vinni, hanem "önmagában" is, mitegy táskává hajtva. Természetesen nem próbálja és nem is váltja ki az egyébként táska funkciójú táskát. :) Lehet szerencsésebb lett volna a képen normál női táskával együtt szerepeltetni.
Az ötlet nem telljesen új, van otthon két pöpec NDK-s nejlon széldzsekim, amiket a saját zsebükbe lehet belehajtogatni és "övtáskaként" hordozni. :D

..e.. 2008.06.17. 00:54:33

mi baja a néni szájának? 8(

kadarc 2008.06.19. 11:48:55

Gratu Zsuzs, király cucc...meg is nézem a saját lapodat...csak ismerj meg az utcán, legközelebb:) pussz
Atti

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása