2008.05.23. | pumpa | 3 komment | pannon design

Magyar tervezők a milánói bútorkiállításon



A képen látható, Masni névre hallgató polcrendszert az idei milánói bútorkiállításon, az LG standján mutatták be. A  design egy fiatal terméktervező csapat, az LFS munkája. A társaság négy éve dolgozik együtt, azóta számos közös és egyéni munka került ki a kezük közül, melyekkel többek között a 2007-es Lakástrend kiállításon és az idei, milánói Salone Internazionale del Mobilin találkozhatott a közönség. Részletes bemutatozó hajtás után olvasható.



„Kezdettől fogva igyekeztünk a lehető legkreatívabb, legjobb, legelborultabb ötleteinkből minőségi termékeket/modelleket tervezni, majd készíteni. Szerencsére hetünket több terület is érdekel, kezdve a vektorgrafikától a tipográfián át a webdesign-ig - a CAD/CAM szoftverek világát sem kihagyva. A félévek során megismerve egymás munkáit, folyamatos versengés alakult ki köztünk, ugyanakkor folyamatosan segítettük is előre egymást. A kezdetek óta eltelt már pár év, a csapat több tagja sikereket ért el mind itthon, mind nemzetközileg. Voltak terveink, melyek RPT technológiával valósultak meg, de akad olyan is, amely már gyártás alatt van. Jövőnket közös tevékenységet folytatva képzeljük el - egy kreatív csapatként, mely főként terméktervezéssel/formatervezéssel foglalkozik, de megteremti a végeredmény sikeressé válásához szükséges környezetet is (értem ezalatt a tervezést, prezentációt, gyártásszervezést, termékarculatot, logokat, kampányhoz szükséges kreatív elemeket online/offline, weboldalt, stb.), egyszóval a termékéletút minden egyes lépését.”



Fütyülős pályázati anyag kütyü kategóriában, 2008 - Random Feles Generátor



Egy folyamatban lévő formakoncepció „alapanyagai”



Tervezet tér kialakítására Százhalombattán



SU2 - Sugovica Surfers Limited edition T-shirts full-flash website kivitelezés



Borítótervek, reklámplakátok



Logoterv a hamarosan forgalomba kerülő Tokyork streetwear márkának

Bővebben rólunk és a munkáinkról: blog.lfsteam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr95483875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csóró · http://www.penzmagus.hu/msz 2008.05.23. 16:18:54

Először az első képet 1 piszoárnak néztem :)

bgj · http://blog.lfsteam.com 2008.05.23. 16:19:58

Élénk fantáziád van, kedves csóró! :)

LACI 2008.05.23. 18:35:16

:) végre valami....


magyar.... ami jó:)

üdv!
L.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása