2008.08.07. | pumpa | Szólj hozzá! | luxus

Családi busz terasszal...

Teraszra, panorámára, parkosított kertre vágyik? Vegyen inkább buszt! Az amerikai Country Coach cég fennállásának harmincötödik évfordulója alkalmából dobta piacra a Veranda elnevezésű lakóautót, amely a kemingezésből kifejlődött prémium üdülési forma megtestesítője. Ha a tulajdonos reggel elhatározza, hogy nyaralni fog, egy gyors bevásárláson és a tankoláson kívül gyakorlatilag nincs más dolga. Beül és megy. És nem hiányzik neki semmi.

A busz, számos konkurensével egyetemben, csaknem minden funkcióval és kényelmi szolgáltatással rendelkezik, amit egy jól felszerelt családi ház nyújtani képes. A Veranda azonban, kissé megalomán módon, saját terasszal is büszkélkedhet. A jármű oldalából kialakított, lenyitható stég húsz másodperc alatt installálja magát, és ha elered az eső, harminc másodperc alatt ismét a helyére kerül. Ennyi idő alatt persze rommá ázhat az LCD tévé, de ez legyen a legnagyobb gond, nyilván van bent másik. A mobil kiskert saját konyhapulttal és rozsdamentes acél BBQ-val is rendelkezik, a vendégek fogadására pedig kerti székek és asztalok foglalnak helyet a raktérben.

A bútorok és burkolatok stílusán jól látszik, hogy a cég a elsősorban a vagyonosabb középkorúak csoportját célozta meg a Verandával, akiknek elegendő pénz és szabadidő áll rendelkezésére egy mobil terasz kihasználásához. A buszból pecázó alakot mindazonáltal szívesen belökném a tóba...

Company: Country Coach

Via: Bornrich

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr52604869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása