2008.10.29. | pumpa | Szólj hozzá! | graphic design

The Miele Guide - Ázsia legjobb éttermei

Holnap mutatják be hivatalosan a "The Miele Guide", a háztartási gépeiről ismert, azonos nevű német prémium brand étterem kalauza. A cég ezzel szakított a szektorban tevékenykedő, magasan pozícionált társaságokra jellemző gyakorlattal, miszerint olyan szakácskönyvekkel javítottak ismertségükön, melyekből profik tudtak főzni, nehezen beszerezhető alapanyagokból. A könyv azonban nem csak ezért jelent újdonságot: a szerkesztők szerint ez az első valóban hiteles és jól használható kiadvány, amely Ázsia éttermi kínálatában segít eligazodni...

A 2008-2009-es kiadás Ázsia húsz legjobb éttermét elemzi és rangsorolja, valamint tartalmaz egy hosszabb listát tizenhat ország legmagasabban jegyzett éttermeiről ország, város és konyha szerint rendszerezve. A legjobb helyek kiválasztása két körben történt. Elsőként a térség 84 tapasztalt kritikusa állította össze a listát, melyet a kiadvány internetes oldalán szavazásra bocsátottak. A site kínai és japán verzióban is elkészült, hogy ezzel is bővítsék a szavazók körét. Így alakult ki a végső tartalom, melyhez a formát az AEN csapata szolgáltatta. Bár a belső oldalakról még nincsenek képek a neten, a beharangozó szerint a borító szép, minimalista design-ja végigvonul a belső íveken is.

A The Miele Gide csütörtökön startol, de a munka nem áll le: a tervek szerint a következő kiadás Korea és Thaiföld éttermeit szondázza majd.

Via: Theme Magazine

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr86735445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása