2009.01.19. | pumpa | 1 komment | divat

Divatgitár a Chaneltől!

A tél már nem tart sokáig, egyre hosszabbak a nappalok, el lehet kezdeni gyűjtögetni a tavaszi-nyári kollekcióra. Ha attól tart, hogy közeli ismerősei ugyanazokat a darabokat veszik majd le a polcról, válasszon bonyolultabb kiegészítőket: vegyen divatgitárt!

A luxustermékeiről ismert, francia Chanel minden évben, illetve minden szezonban hozzácsap a kínálathoz valami szokatlan, a mainstream divat világából eladdig hiányzó tárgyat, vagy kiegészítőt, ami a kollekció stílusjegyeit hordozva új megközelítésben teszi azt ismertebbé. A Chanel-bringa, -snowboard, -sí, és menő horgász-szerkó után a 2009-es tavasz-nyár kultikus tárgya a gitár lesz! Az, egyébként pofás hangszer a trendnek megfelelően fekete színben, fehér díszítéssel érkezik, de a hangsúly sokkal inkább az orkándzsekire emlékeztető, cuki fehér tokon van. Van valami különlegesen hatásos abban, ahogy a kifutón közlekedő luxusnindzsa ráfeszít a hevederre...

A közel egy évvel ezelőtt beharangozott gitár rövidesen megvásárolható lesz, árat nem tudok, de nem lehet túl drága...

Via: Highsnobiety

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr26886766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása